Meni

AGENCIJA ZA ZAPOŠLJAVANJE POBEDNIK O.Z.B. DOO

AGENCIJA ZA ZAPOŠLJAVANJE POBEDNIK O.Z.B. DOO

Agencija Pobednk OZB doo pruža širok spektar usluga iz oblasti ljudskih resursa. Agencija Pobednik OZB doo na zahtev poslovnog partnera vrši predselekciju i regrutaciju kadrova za različite pozicije. Obavljamo intervjue sa kandidatima na osnovu kojih stičemo utisak o njihovoj ličnosti, eventualnom radnom iskustvu, motivaciji i ambicijama. Sužavanjem broja kandidata predlažemo najbolje za traženu poziciju.

Agencija Pobednik OZB doo pruža uslugu ustupanja ljudskih resursa koja se sastoji u tome da se, na osnovu Vaših iskazanih potreba, zadataka i dužnosti, odabrani kandidati angažuju kao sopstveni radnici i ustupaju se Vama, na osnovu ugovora o poslovnoj saradnji. Agencija Pobednik OZB sa poslovnim partnerom sklapa ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, a sa kandidatom odgovarajući ugovor u skladu sa zakonom, a prema potrebama poslovnog partnera.

Našim angažovanjem i pružanjem HR usluga unapređujemo Vaše poslovanje. Pravna, finansijska i administrativna sigurnost, koju pružamo našim poslovnim partnerima, uslugom ustupanja ljudskih resursa, rezultat je dugogodišnjeg znanja i iskustva u oblasti zapošljavanja. Na ovaj način troškovi se svode na minumum i pritom se ne ugrožava Vaše osnovno poslovanje. Raspolažemo ljudskim, organizacionim i tehničkim resursima bitnim za profesionalno izvršenje zadataka.

U okviru usluge ustupanja ljudskih resursa Agencija Pobednik OZB obavlja i sve ostale HR usluge, počev od usluga personalne administracije, obračuna zarada i usluga zaštite na radu.

Agencija Pobednik OZB pruža usluge čišćenja i održavanja higijene poslovnog prostora, angažovanjem svojih zaposlenih koji koriste profesionalna sredstva i mehanizaciju za rad.